Haluatko osaksi MXGP-tapahtumatiimiä?

MXGP 2021 -tapahtuma etsii vapaaehtoisia täydentämään tapahtumaorganisaatiota ja työskentelemään monissa mielenkiintoisissa tehtävissä. Motocrossin rento ja välitön tunnelma yhdistettynä maailman parhaiden ajajien näyttävään ja kovaan MM-kilpailuun tarjoaa huikean tapahtumaelämyksen ja kokemuksen, jonka jokainen tiimiläinen tulee varmasti muistamaan pitkään! Tervetuloa mukavaan porukkaamme tekemään vuoden huikeinta kisaa!

Haemme joukkoomme reippaita ja hymyileviä, kansainvälisen ja nykyaikaisen tapahtuman tekemisestä innostuneita vapaaehtoisia. Ikäraja tehtäviin on 16 vuotta, viranomaisen myöntämää lupaa vaadittaviin tehtäviin 18 vuotta.

Mitä saat vapaaehtoisena olemisesta?
MXGP 2021 -vapaaehtoistyö tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden olla osana suurtapahtumatuotantoa näköalapaikalla. Jokainen vapaaehtoistyöntekijä saa myös vapaaehtoispassin, lämpimän ruoan ja kahvit jokaisena työpäivänä, perusteellisen perehdytyksen työhön, tarvittaessa kuljetukset alueelle, tapahtumavaatetuksen työvuorossa pidettäväksi ja tapahtuman jälkeen omaksesi sekä osallistumistodistuksen. Tapahtuman jälkeen järjestetään myös kiitosjuhla kaikille mukana olleille.

Tutustu tehtäviin

Ilmoittautuminen MXGP-tiimeihin:

Lisätietoja tehtävistä: volunteers@lahtievents.fi

Tarvittavat lisätiedot tapahtuman käytännön asioista annetaan ilmoittautuneille vapaaehtoisille lähempänä tapahtuma-ajankohtaa.