Lipunmyynnin kysymyksiä ja vastauksia

Minkälaisia lippuja tapahtumaan on ostettavissa?

Koronapandemiatilanteen vuoksi lipunmyynti avataan porrastetusti. Ensin myyntiin avautuvat seisomakatsomoliput. Istumakatsomot avataan myyntiin myöhemmin, mikäli koronarajoitukset sen sallivat. Tapahtumaan on ostettavissa kahden ja yhden päivän lippuja. Myynnissä on myös pyörätuoliliput.

Lippukauppaan pääset tästä: MXGP Finland 2021 -liput

Pääsylippuja on ostettavissa seuraaville päiville:

  • Lauantai 21.8. tai
  • Sunnuntai 22.8. tai
  • Koko viikonloppu 21.-22.8.

Nyt myynnissä olevien yksittäisten lippujen hinnat vaihtelevat välillä 19,00 € (alle 18v. päivälippu) ja 110,00 € (aikuisten viikonloppulippu). Hinnat sisältävät palvelumaksun ja ALV:n.

Alle 7-vuotiaat pääsevät tapahtumaan aikuisen seurassa ilmaiseksi.

Tapahtumaan toteutetaan myös VIP Garage -alue.
VIP-lippujen varaukset: heidi.salomaki@lahtievents.fi, tel.+358 44 482 6344

Mitä teen, jos olen ostanut pääsylipun jo vuoden 2020 tapahtumaan?

2020 vuodelle ostetut katsomoliput käyvät sellaisenaan vuoden 2021 tapahtumaan.

Aikaisemmin istumakatsomoon lipun ostaneisiin MXGP-faneihin otetaan myöhemmin yhteyttä katsomopaikkojen vahvistamiseksi. Mikäli istumakatsomopaikkoja ei tilanteesta johtuen pystyttäisi tarjoamaan, lipun voi vaihtaa kuluitta seisomapaikaksi ja lippuhinnan erotus maksetaan asiakkaalle takaisin. Vaihtoehtoisesti lipun voi myös palauttaa.

Mihin pyörätuolilipulla pääsee?

Pyörätuolilipulla on pääsy yleisille katsomoalueille. Pyörätuoleille varatun katsomoalueen sijainti tarkentuu lähempänä tapahtumaa. Huomioithan, että yleisöalue ei ole asfaltoitu, vaan on sora-/hiekkapohjaista, ja tähän kannattaa mahdollisuuksien mukaan varautua. Pyörätuolilippu sisältää sisäänpääsyn yhdelle saattajalle saatettavan kanssa. Tapahtuman henkilökunta auttaa mielellään siirtymissä.

Mistä ja koska lippuja voi ostaa?

Liput myynnissä perjantaista 18.12.2020 klo 9:00 alkaen kaikissa Lippu.fi myyntikanavissa eli lippu.fi -verkkokaupassa, R-kioskeilla, Stockmanneilla, Prismoissa, Citymarketeissa.
Lisätietoja: lippu.fi myyntipisteet.

Kun ostat tai lunastat liput myyntipisteestä, tilaukseen lisätään myyntipisteen toimitusmaksu 2 € / tilaus. Kun ostat tai lunastat liput R-kioskilta, tilaukseen lisätään myyntipisteen toimitusmaksu 2 € / tilaus + 1 € / lippu. Lisätietoja Lippu.fi toimitusmaksuista tästä.>

Milloin liput toimitetaan?

Saat sähköisen e-Ticketin heti. Perinteisen lipun toimitusaika on 5-8 arkipäivää.

Voinko varata lippuja?

Lippuja voi varata Lippu.fi puhelinpalvelussa, varausaika 1 viikko.

Lippupisteen myyntipalvelu: 0600 900 900 (2€/alk. min+mpm/pvm)

Varatut liput voi noutaa mistä tahansa lippu.fi:n myyntipisteestä tai R-kioskilta varausnumerolla. Varauksen viimeisen lunastuspäivän näet varausvahvistuksestasi tai omilta sivuiltasi verkkokaupasta.

Voiko tapahtumalipun maksaa liikunta- ja kulttuuriseteleillä?

Lippu.fi:n omissa myyntipisteissä, jotka ovat tehneet sopimuksen arvoseteliä tarjoavan toimijan kanssa, hyväksytään Smartumin, Tykyn ja Edenredin liikunta- ja kulttuuriseteli (yhdistelmä), sekä kulttuuriseteli. Setelin on oltava voimassa lippua ostettaessa.

Voinko käyttää maksuvälineenä Finnair Plus -pisteitä?

Voit maksaa ostoksesi Finnair Plus -palkintopisteillä. Voit käyttää maksuvälineenä joko piste-rahayhdistelmää tai maksaa ostoksesi kokonaan pisteillä.

Haluan ostaa liput yritykselle tai kerralla isommalle ryhmälle, miten toimin?

Katsomoliput laskutuksella yritykselle tai isommalle ryhmälle:

ryhmat@lippu.fi tai

heidi.salomaki@lahtievents.fi

puh. +358 44 482 6344

Lisätietoa ja vastauksia lipun ostoon saat Lippu.fi:n kautta.